4.jpg
9.jpg
7.jpg
11.jpg
12.jpg
2.jpg
3.jpg
8.jpg
1.jpg
5.jpg
10.jpg
6.jpg

Η εταιρεία

 

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία Ατσαλάκης Δημήτριος & Σια Ο.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και δραστηριοποιείται στο νησί της Ρόδου από το 1993, στον κλάδο εισαγωγής και εμπορίας  τροφίμων.

 

Από το 1995 ξεκινήσαμε να εισάγουμε προϊόντα από την Αγγλία και Ιρλανδία με πρώτο στόχο να προμηθεύσουμε τους πελάτες μας με προϊόντα που είναι στην καθημερινή διατροφική συνήθεια των ξένων επισκεπτών μας και κατά δεύτερο να γίνουν ευρέως γνωστά και στην τοπική αγορά. Αυτό το επιτύχαμε πολύ γρήγορα με εκπληκτικά αποτελέσματα αλλά και με πολύ κόπο.


Η εξειδίκευση, η πείρα και η μεγάλη μας γκάμα στα Αγγλικά προϊόντα, μας καθιστούν στην πρώτη θέση της τοπικής και τουριστικής αγοράς.


Το 2003 αρχίσαμε να εισάγουμε τρόφιμα, κυρίως κατεψυγμένα και από άλλες χώρες  όπως Ολλανδία, Βέλγιο, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες σε συσκευασίες catering, απευθυνόμενη σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και στο χώρο μαζικής εστίασης, αλλά και όχι μόνο.


Τα προϊόντα που εισάγουμε αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των προϊόντων που διαθέτουμε και η επιλογή τους γίνετε με αυστηρά κριτήρια από τις χώρες εισαγωγής, οι οποίες έχουν παράδοση σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης με υψηλά standards.


Σήμερα μετά από 20 χρόνια επιτυχούς και ανοδικής πορείας η εταιρεία μας εξακολουθεί να εισάγει επιλεγμένα είδη από κορυφαία ευρωπαϊκά εργοστάσια.


Η διανομή γίνεται από ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία και καταψύκτες ούτως ώστε να πληρούνται όλες οι απαραίτητες προδιαγραφές τροφίμων και να διασφαλίζεται και να προστατεύεται ο καταναλωτής.


Η πείρα όλων αυτών των ετών και η προσπάθεια για συνεχή βελτίωση, μας έχει κάνει να ξεχωρίζουμε, προσφέροντας αξιοπιστία, ποιότητα, συνέπεια και τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

 

 

 


Η δραστηριότητα των πωλήσεων μας περικλείει τις κάτωθι κατηγορίες τροφίμων:


Προϊόντα Αγγλίας – Προϊόντα Μεξικού
Τυριά – Γαλακτοκομικά – Αλλαντικά – Κατεψυγμένα snack – Κατεψυγμένα κοτόπουλα & προϊόντα κοτόπουλου – Κατεψυγμένα μοσχαρίσια προϊόντα – Κατεψυγμένα χοιρινά προϊόντα – Κατεψυγμένα αρνίσια προϊόντα – Κατεψυγμένα θαλασσινά – Κατεψυγμένες πατάτες – Κατεψυγμένα λαχανικά – Κατεψυγμένα αρτοσκευάσματα – Πίττες για σουβλάκι – Κονσέρβες – Λάδια – Ζυμαρικά – Ρύζια – Μπαχαρικά – Αλάτια – Αλεύρια – Ξύδια – Λεμονάκια – Ελιές – Τουρσιά – Καφές – Τσάι – Ζαχαρώδη – Σάλτσες – Ζωμοί – Σούπες – Είδη γενικής χρήσεως – Απορρυπαντικά Henkel – Χαρτικά Elite κτλ.

 

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ !!!Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προτίμησή σας,

 

ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ
ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ & ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ – ΔΙΑΝΟΜΕΣ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ – FAST FOODS – SNACK BARS – ΚΑΝΤΙΝΕΣ  ΚΤΛ.

 

Ωράρια λειτουργίας:

Καλοκαιρινό ωράριο:  από 15 Απριλίου έως 15 Οκτωβρίου:

Καθημερινά εκτός Κυριακής & αργιών: 08:30 έως 16:30

Χειμερινό ωράριο:  από 15 Οκτωβρίου έως 15 Απριλίου:

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή: 14:30 έως 16:30

 

 

 

Πιστοποίηση HACCP
(πατήστε στην εικόνα για περισσότερες πληροφορίες)
Που θα μας βρείτε;

:


ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ
& ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΣ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ -
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ - FAST FOODS
SNACK BARS - ΚΑΝΤΙΝΕΣ

 


Εμπορικό Κέντρο Κρανίδη
Φαληράκι, Ρόδος                

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


+30 22410 87111